kassTere kallid sõbrad,

ma pole juba tükk aega artiklit kirjutanud ja ma tahaksin öelda, et mul on kiire olnud, aga see pole ju nii?!?

Miks inimesed kasutavad väljendit- mul on nii kiire, et ma ei saa seda tähtsast asja teha, et õigustada millegi mitte tegemist?

Ma usun, et asi on alati prioriteetides.

Kui miski on inimese jaoks ikka piisavalt tähtis, siis ta leiab aega, et seda teha ja mul on kiire on vaid kahvatu vabandus, mille taha peitu pugeda.

Mina pole näiteks pikalt artiklit kirjutanud, kuna loon praegu uut rahvusvahelist kodulehte, et pakkuda oma tervendavaid teenuseid inimestele üle maailma ja see on võtnud suure osa mu ajast. Samuti 2-aastase lapsega sammu pidamine.

Põhimõtteliseliselt on mul ju ikkagi kiire olnud, aga isegi kiiretel aegadel peab oma prioriteedid üle vaatama ja mõtlema, mis sellel kiirel ajal on kõige olulisem siiski ära tehtud saada. Mis on mu jaoks piisavalt tähtis, et seda siiski oma kiiresse päevaplaani  mahutada?

Ma mõtlesin sellele ja leidsin taaskord, et minu jaoks on piisavalt tähtis oma mõtteid siin kodulehel lugejatega jagada ja ma leian selle jaoks aina enam aega:)

Võta Sinagi aeg maha ja mõtle natuke. Sul ei ole ilmselt nii kiire, kui sa oled arvanud või kui ongi nii kiire, et sa ei jõua enam teha asju, mida sa armastad, siis vaata oma prioriteedid üle:)

————————————————————-

Ilusat laupäeva kõigile:)

Kerli